Haber

MSKÜ Tıp Fakültesi, 6. Dönem Mezunlarını Meslek Yaşamlarına Uğurladı

Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi 6. dönem mezunlarını düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurladı.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda düzenlenen törene öğretim üyeleri ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, piyano ve flüt eşliğinde müzik dinletisi ile devam etti.  

Tıp Fakültesi Türkçe ve İngilizce eğitim dönem birincilerinin konuşmalarının ardından öğrencilere seslenen Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, bünyelerinde 35 profesör, 52 doçent, 54 doktor ve öğretim üyesi barındırdıklarını ifade ederek, "Tıpta uzmanlık sınavında devlet üniversiteleri arasında ilk 15'te yer alıyoruz. Pandemi döneminde dahi temel bilgileri pratik bilgilerle eşleştirerek, üst düzeyde bir eğitim öğretim programı için gayret sarf ettik" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dönem birincileri tarafından mezuniyet kütüğüne isimlik çakıldı; ilk üçe giren mezunlarımıza başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Protokol üyeleri tarafından Tıp Fakültesinden mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Törende, mezun öğrencilerinin hep bir ağızdan Hipokrat Yemini’ni okudu. Ardından mezun öğrenciler hep birlikte keplerini havya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.06.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2060