MSKÜ Muay Thai Takımı Geleneği Sürdürdü: Yeniden Şampiyon

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2024 00:00
Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde 20 - 23 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Türkiye genelinde 69 üniversitenin katıldığı şampiyonada, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Muay Thai Takımı sporcuları, Öğr. Gör. Dr. Erkan Bingöl'ün antrenörlüğünde önemli başarılara imza attı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında yer alan Ali Sarı 86 kg'da “Kicklight” kategorisinde ve Kaan Tatar 81 kg. “B Division” kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazandı. Böylece erkek takımı sporcuları toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya ile MSKÜ’ye döndü.

MSKÜ Muay Thai Takımı kadın sporcuları da turnuvada 6 bronz madalya kazanarak başarıyı perçinledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.03.2024 00:00