MSKÜ Judo Takımı Şampiyonadan Zaferle Döndü

Son Güncelleme Tarihi : 12.02.2024 00:00
Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası" heyecan dolu müsabakalarla tamamlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Judo Takımı, bu prestijli organizasyonda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

28 üniversiteden 106 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada MSKÜ, Judo Takımı sorumlusu Arş. Gör. Aygün Akgül önderliğinde; 3 sporcu ile temsil edildi.

Kadınlar kategorisinde mücadele eden Nazlı Çoban, Türkiye Şampiyonu olarak üniversitemize altın madalya kazandırdı.

Erkekler Kata branşında ise Onur Duman ve Habib Vefa Şehri, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyalarıyla MSKÜ'yü gururlandırdı.

Ayrıca MSKÜ Judo Takımı, erkeklerde Kata Branşı'nda 2.'lik kupasının sahibi oldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.02.2024 00:00