MSKÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 14.06.2024 10:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi (AKM) fuaye alanında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında yapılan törene MSKÜ’nün tüm idari ve akademik birimlerinde görev yapan personel katıldı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sülün ve Prof. Dr. Celal Ateş Kurban Bayramı dolayısıyla MSKÜ personeli ile bir araya geldi.

MSKÜ ailesinin her bir bireyinin bayramını ayrı ayrı kutladığını ifade eden MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmeyi dileyerek, tüm personelin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Rektör Kaçar, ayrıca bayram tatili sebebiyle uzun yola çıkacak personeli dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.06.2024 10:00