Haber

MSKÜ 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarını Uğurladı

Son Güncelleme Tarihi : 15.06.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, sağanak yağışa rağmen büyük bir coşkuya gerçekleştirildi.

Muğla Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen törene Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ akademisyenleri ile personeli, çok sayıda davetli, binlerce öğrenci ve ailesi katıldı.

Mezuniyet Töreni, mezun öğrencilerin geçit töreni ile başladı. Öğrenciler büyük bir gururla ve heyecanla ailelerini, öğretim üyelerini ve protokolü selamladı.

Öğrencilerin yerlerini almasıyla MSKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri, stadyumda toplanan binlerce kişiye müzik dinletisi sundu.

Yağmurun etkisini arttırmasıyla sahneye çıkan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bu mezuniyet töreninin unutulmaz bir tören olacağını söyleyerek, tüm öğrencileri kep atma seremonisi için tören alanına davet etti.

Etkili olan yağmura aldırış etmeyen öğrenciler, Rektör Çiçek'in 10'dan geriye saymasıyla keplerini havaya fırlattı.
Mezuniyet sevincini arkadaşlarına sarılarak paylaşan öğrenciler, ardından çalan müzikle doyasıya eğlendi.
Ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversite birincisi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Sare Bodur ve mezun öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 15.06.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2702