Haber

Mobbingle Mücadele İçin Destek İstedi

Son Güncelleme Tarihi : 04.02.2019 00:00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Mobbing ile Mücadele Derneği Muğla İl Temsilcisi Prof. Dr. Pervin Çapan, Mobbing Farkındalık Haftası kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Çapan, 4-10 Şubat Mobbing Farkındalığı Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, farkındalık haftası boyunca yapılacak çalışmalar hakkında Rektör Çiçek’e bilgi verdi. Mobbingle Mücadele Derneğinin 2010 yılında Ankara’da kurulduğunu ifade eden Çapan, derneğin kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her yerinde mobbingle mücadele ettiğini söyledi.

Çapan ziyarette, “Bu hafta aynı zamanda Kanser Haftası. Mobbing de bir tür iş yeri kanseridir. Mobbingle mücadele edilmediği takdirde iş akışı bozulur; bu hem işlerin aksamalarına neden olurken hem de mobbinge uğrayan için psikolojik problemlere sebep olur. Mobbing adım adım toplumları da yokoluşa sürükler. Bu nedenle 'Mobbinge Hayır' diyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek de, mobbing konusundaki hassasiyetini dile getirerek zorbalık, duygusal taciz ya da yıldırma davranışlarının tümüyle mücadele konusunda destek vereceklerini söyledi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.02.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3514