Haber

MİYO Mezunları 50. Yıl Buluşması Düzenlendi

Son Güncelleme : 15.10.2024 09:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mezunları Derneği (MUMED), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü iş birliğinde düzenlenen Muğla İşletmecilik Yüksekokulu (MİYO) kuruluşunun 50.yılı nedeniyle “Büyük Mezunlar Buluşması” 3-4-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Ankara İktisadi Ticari Bilimler Akademisi’ne (AİTİA) bağlı olarak 1974 yılında kurulan ilk yüksekokul unvanına sahip olan Muğla İşletmecilik Yüksekokulu (MİYO) mezunları okullarının kuruluşunun 50. yılında Muğla'da bir araya geldi.

MİYO'ya 74 girişli mezunların yoğun ilgi gösterdiği buluşma 3 Ekim’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni ile başladı ve akabinde Muğla Menteşe Uygulama Oteli bahçesinde kokteyl ile devam etti.

4 Ekim'de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüsü içindeki etkinliğe ise her yaştan mezunun yanı sıra İİBF'de öğrenim gören öğrenciler de katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde müzik dinletisi eşliğinde lokma ikramı da yapıldı.

Daha sonra Mezunlar Derneği Başkanı Ertuğrul Gönenç moderatörlüğünde söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide mezunların okul yıllarını ve geçmişten günümüze Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kuruluş ve gelişme dönemleri hikayelerinin aktarıldığı konuşmalar yapıldı.

Mezunlar ve öğrencilerin bir arada olduğu etkinlik, teşekkür belgelerinin takdimi ve tüm katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 15.10.2024 09:00
Okunma Sayısı : 112