Milas MYO’da Öğrenci-Sektör Buluşması

Son Güncelleme Tarihi : 18.10.2019 00:00

Üniversitemiz Milas Meslek Yüksekokulu ile Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milas Hizmet Merkezi iş birliği ile düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde, Milas ve Bodrum’da faaliyet gösteren turizm, havacılık ve balıkçılık sektörü temsilcileri öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

İş dünyasının başarılı isimleri Kariyer Günleri kapsamında geldiği Milas MYO’da, sektöre dair tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. Ardından Milas MYO öğrencileri, fuaye alanında sektörlerin açmış oldukları tanıtım ve bilgilendirme stantlarını gezerek bilgi aldı.

Etkinlik çerçevesinde aynı zamanda, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milas Hizmet Merkezi tarafından öğrencilerin iş ve staj başvuruları alınarak, İŞKUR portalına üye kayıtları gerçekleştirildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.10.2019 00:00