Köyceğiz’de Pedallar “Doğa ve Sağlık” İçin Çevrildi

Son Güncelleme Tarihi : 11.10.2021 00:00
Köyceğiz’de, çevre dostu ve sağlıklı ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Köyceğiz Belediyesi iş birliği ile düzenlenen etkinliğe Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Üniversitemiz personeli ile öğrencileri ve Köyceğiz halkı katıldı.
MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesinin koordinesinde “Doğa ve Sağlık İçin Pedalla” sloganıyla düzenlenen bisiklet turu etkinliğinde, Köyceğiz Gölü etrafında pedal çevrildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bisiklet turuna katılarak, Muğlalılara “Sağlıklı yaşam” mesajı verdi. Aynı zamanda Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, çok sayıda bisikletlinin katıldığı bisiklet turunun diğer ilçelimizde de tekrarlanacağı söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2067