Kariyer Günleri 2023 Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Metalurji ve Malzeme Topluluğu tarafından “Kariyer Günleri 2023” etkinliği düzenledi.

Teorik eğitimi pratikte görmek, çeşitli sektörlerden insanlarla bir araya gelerek iş imkânları edinmek ve öğrencilerin sosyal ağını geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte birbirinden başarılı firma temsilcileri kariyer yolculuklarını paylaştı.

Etkinliğin ilk gününde konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülgen, toplulukların etkinliklerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek topluluk tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin faydalarından bahsetti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nursoy konuşmasında; etkinliğimize katılan konuklarımızın tecrübelerinden ve başarılarından ders çıkarmanın önemini anlattı. Etkinliğe katılan meslektaşlarına ve diğer sektör çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.05.2023 00:00