İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 14.03.2022 00:00
Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler müzik dinletisi ve oratoryo ile tiyatro gösterisi sundu.

Programa Muğla Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.03.2022 00:00