İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünden Üniversitemize Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 05.07.2021 00:00
Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.
Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Kurt, Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ahmet Ekecan İŞKUR Muğla İl Müdür Yardımcısı Ferda Güley Ceylan ve İŞKUR İş Kulübü Lideri Selma Uysal da bulundu.
Rektör Çiçek, Cafer Uzunkaya’ya İŞKUR ile birlikte öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Ziyarette aynı zamanda İŞKUR ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında gerçekleştirilebilecek yeni projelere dair fikir alış verişinde bulunuldu.
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, konuklara Üniversitemiz yerleşkesini gezdirerek, yerleşke ve birimler hakkında bilgi verdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.07.2021 00:00