İlçelerimizde Hizmet Veren Sağlık Çalışanlarına Siperlik Desteği

Son Güncelleme Tarihi : 04.06.2020 00:00

Üniversitemiz tarafından üretilen yüz koruyucu siperlikler, ilçelerimizde hizmet veren sağlık çalışanlarına ulaştırılıyor.

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Topluluğu, Pandemi süreciyle beraber sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yüz koruyucu siperlik üretmeye başlamıştı.

Yoğun çaba sonucu üretilen siperlikler ilk olarak MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Menteşe Devlet Hastanesi'nde hizmet veren sağlık çalışanlarına ulaştırılmıştı.

Ardından Üniversitemiz Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haşim Kafalı ve Yüksekokul Sekreteri Nihal Altın, Dalaman Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, siperlikleri Başhekim Birsen İlhan'a verdi.

Üniversitemiz Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ulusoy, Köyceğiz Devlet Hastanesine giderek yüz koruyucu siperlikleri Hastane Başhekimliğine teslim etti.

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur tarafından 40 adet siperlik, Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu'ya teslim edildi.

Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gürkan Demiröz de Kavaklıdere Devlet Hastanesini ziyaret ederek  yüz koruyucu siperlikleri Hastane Başhekimliğine iletti.

Yüz koruyucu siperliklerin sağlık çalışanlarına ulaştırılmasına devam edilecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.06.2020 00:00