İftar Buluşmaları, Avrupa Birliği (AB) ve TÜBİTAK Destekli Proje Başarısı Elde Eden Araştırmacılarla Devam Etti

Son Güncelleme Tarihi : 15.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 2021 yılı içerisinde AB, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ile 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan proje sahipleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Tuğba Uçma Uysal da iftar yemeğinde Rektör Çiçek'e eşlik etti.
MSKÜ’nün yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği proje başarılarıyla her geçen gün Ar-Ge Üniversitesi olma hedefine bir adım daha yaklaştığını belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bu yolda var gücüyle çalışan ve emek veren tüm araştırmacılara teşekkürlerini sundu.
Yemekte; AB ve TÜBİTAK destekli proje araştırmacıları, çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i bilgilendirdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 15.04.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2084