Güvenlik Şube Müdürlüğü Personelimizden Muğla Engelliler Derneğine Destek

Son Güncelleme Tarihi : 04.12.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde(MSKÜ) görev yapan Güvenlik Birimi görevlileri ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Muğla Engelliler Derneği'ne ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde görev yapan Güvenlik Birimi görevlileri ve MSKÜ Güvenlik Şube Müdürü Niyazi Sarı, Muğla Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek 2 adet tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Güvenlik Şube Müdürlüğü Personelinin aralarında oluşturdukları bütçe ile satın alınan tekerlekli sandalyeler, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakır'a düzenlenen tören ile Rektörümüz tarafından takdim edildi.

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu; "Duyarlılıklarından ve farkındalıklarından dolayı üniversitemiz güvenlik birimine çok çok teşekkür ediyoruz, güzel bir farkındalık oldu" diye konuştu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.12.2019 00:00