Futsal (Personel) Turnuvası Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 06.11.2018 00:00

Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Futsal (Personel) Turnuvası, Mühendislik Fakültesi ile Güvenlik arasında oynanan maçla başladı. Futsal Turnuvası’nın ilk galibi 5-0’lık skorla Güvenlik Takımı oldu.

Eski BESYO Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayan maçı, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in de bulunduğu Güvenlik Takımı kazandı. Turnuvanın ikinci maçı, Edebiyat Fakültesi ile Enstitüler arasında oynandı. Maçın galibi 6-0’la Edebiyat Fakültesi oldu.

Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Futsal (Personel) Turnuvası kapsamında Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Turizm Fakültesi, Rektörlük, Yapı İşleri Daire Başkanlığı, Güvenlik, Teknoloji Fakültesi ve Enstitüler arasında toplam 63 maç oynanacak. Turnuva, 25 Şubat’ta gerçekleşecek final karşılaşması ile son bulacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.11.2018 00:00