Haber

FlippedVET Projesi Kapanış Etkinlikleri MSKÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 03.10.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) araştırmacılarının koordinatörlüğünde, mesleki ve teknik eğitim alanında dijitalleşmenin yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen FlippedVET projesi kamuoyuna sunuldu.
 
Projenin sonuç ve çıktılarının yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Facebook ve LinkedIn hesaplarından bilgilendirici içerikler paylaşdı. Aynı zamanda MSKÜ ev sahipliğinde; biri çevrimiçi olmak üzere iki yaygınlaştırma etkinliği düzenlendi. Ardından Muğla’da bulunan mesleki ve teknik eğitimle ilişkili kurumların yöneticilerinin katılımı ile bir kapanış sunumu ve tüm ilgililerin katılımı ile kamuya açık yaygınlaştırma saati etkinlikleri gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü Doç. Dr. Müge Adnan moderatörlüğünde, Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Soner Yıldırım ve European Training Foundation’dan Lida Kita’nın katılımı ile çevrimiçi bir webinar da yapıldı.

Tam adı “Digitalising VET: The Flipped Work-Based Learning” olan Flipped VET projesi 2021 yılından itibaren MSKü’nün ortak olarak yer aldığı bir Avrupa Birliği Erasmus+ projesidir. Proje 7 ülkeden 7 kurumun katkıları ile yürütülmüş ve tüm proje çıktıları sekiz dilli (Türkçe, İngilizce, Çekçe, İspanyolca, Letonca, İtalyanca, Portekizce ve Rumence) olarak hazırlanmıştır.

Tüm proje sonuç ve çıktıları kendi kendine öğrenme platformu aracılığı ile tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.10.2023 00:00
Okunma Sayısı : 829