Haber

Fethiye’de Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 01.09.2021 00:00
Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi ve Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu öğrencileri törenle mezun oldu.
Fethiye İşletme Fakültesi yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında hayatlarının yeni bir dönemine adım atmak üzere olan öğrencileri kutlayarak, “Sevgili öğrencilerim! Sizler dünyanın neresine giderseniz gidin uluslararası arenada rekabet edebilecek ve öne geçebileceksiniz! Sizler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi markasının değerine değer katacaksınız. Üniversitenizin kapısının sizlere ömrünüzün sonunda kadar açık kalacağını aklınızdan çıkarmayın. Bugün belki de eğitim hayatınızın en önemli dönüm noktasını aştınız. Ancak bundan sonra eğitim sürecinin bittiğini düşünmeyin. Artık yeni bir hayata adım atacaksınız. Gerçek hayat mücadelenizin mezuniyetinizle başladığını unutmayın. Bu bilinçle azminizden bir şey kaybetmeden çıktığınız yolda emin adımlarla ilerleyin. Kendinizi geliştirmeye ve çalışmaya her zaman devam edin. Sizinle gurur duyuyor; hepinizi içtenlikle kucaklıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.
Fakülte ve Yüksekokulda dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından diplomaları verildi. Fethiye İşletme Fakültesi dönem birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından, mezun öğrencilere diplomaları takdim edildi.
Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Özerdem ve Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fahri Yiğit, mezun öğrencilerimizi kutlayarak bu sürece katkı sunan herkese teşekkür etti.
Törende aynı zamanda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında destek almaya hak kazanan öğretim elemanlarına teşekkür belgelerini verdi. Doç. Dr. Ali Ender Altunoğlu, Doç. Dr. Serkan Çiçek, Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Doç. Dr. Veysel Fuat Hatipoğlu, Arş. Gör. Dr. Ali Osman Öztop ve Araş. Gör. Ezgi Kuyu teşekkür belgelerini Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in elinden aldı.
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.09.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2786