Haber

Fethiye İşletme Fakültesinden Ağaçlandırma Çalışmaları

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2021 07:00

Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi, Fethiye Beşkaza yerleşkesinde ağaçlandırma çalışmalarında bulundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, bilimin önderliğinde ürettiği fikir ve teknikleri, ilimizde yer alan kurum ve kuruluşların bilgi ve tecrübelerine entegre ederek hem bölgemize hem de ülkemize ekonomik, kültürel ve sosyal katkılar sağlamayı sürdürüyor. Bu çerçevede Fethiye İşletme Fakültemiz, Fethiye Beşkaza yerleşkemizde ağaçlandırma etkinliği düzenledi.

Fidan dikme etkinliğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Feray Koca ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rıfat Kahyaoğlu, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Özerdem ve Fakülte yönetimi katıldı.

Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Özerdem Fethiye İşletme Fakültesinin daha yeşil bir yerleşke olması yolunda önemli bir adım attıklarını dile getirerek, “Son yıllarda dünyamız ve ülkemiz büyük çapta bir iklim değişikliği içerisindedir. Küresel iklim değişikliğinin nedeni beşeri sebeplere dayanmaktadır. Doğaya verdiğimiz zarara karşın yeşil alanların korunması, ağaçlandırma faaliyetleri gibi hepimizin yapabileceği küçük ancak etkili önlemler olduğu düşüncesindeyiz. Günümüzde dünya üzerindeki şehir ve kasabaların gelişmişlik ölçüsü yeşil alanları ve yeşile verdikleri önem ile değerlendirilmektedir. Bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde bizden yardımlarını esirgemeyen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Üniversite yönetimine, Fethiye Orman İşletme Müdürü Hakan Duman’a ve değerli personeline, Doç. Dr. İsmail Çınar’a, Üniversitemizin Fethiye ilçesinde bulunan tüm fakülte dekanlarına, yüksekokul müdürlerine, akademik ve idari personeline teşekkür ederiz. Üniversitemiz ve Fethiye İşletme Fakültemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.05.2021 07:00
Okunma Sayısı : 1565