Fethiye İşletme Fakültemiz, 187 Öğrenciyi Mezun Etti

Son Güncelleme Tarihi : 14.06.2019 23:30

Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri, düzenlenen törenle mezun oldu.

Törene, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur,  Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, ilçe siyasi parti temsilcileri, ilçe kurum yöneticileri ile üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Harun Çakır ile Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.

Dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından diploma ve plaketleri verildi. Fethiye İşletme Fakültesi dönem birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasın ardından, mezun öğrencilere diplomaları takdim edildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Fethiye İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.06.2019 23:30