Haber

Dünyanın En Büyüğü “EGEKAF” İçin Hazırlık Toplantısı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 09.02.2022 00:00
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda, Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde bölgenin 20 üniversitesinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ege Üniversitesi Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, EGEKAF’ta yer alacak üniversitelerin rektörleri, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerin öğrencileri ile iş dünyasını buluşturacak Türkiye’nin en kapsamlı kariyer fuarı olan EGEKAF, bölgenin 20 üniversitesinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de yapılacak olan EGEKAF için Üniversitemiz de hazırlıklarına devam ediyor.

Ege Bölgesinin üniversite gençliğini “Yetenek Her Yerde” sloganıyla buluşturacak olan dev organizasyona 600’e yakın firmanın katılması bekleniyor. Bu fuarda gençler hem mülakatlara girerek kariyer fırsatlarını değerlendirecek hem de konser, gösteri, atölye ve çekilişlerle eğlenceli bir fuar yaşayacak.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.02.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1626