Haber

Danışma Kurulu, Rektör Çiçek’in Konuğu Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 27.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Üniversite Danışma Kurulu, iftar yemeğinde buluştu.

Muğla’da çeşitli kurum ve kuruluşlar ile özel sektörde görev yapan yöneticilerden oluşan ve Üniversitemiz ile dış paydaşlar arasında köprü kuran danışma kurulu üyeleri Sıtkı Koçman özel salonunda düzenlenen iftar yemeğinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in konuğu oldu.

İftar yemeğine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof.Dr. Ali Bayrakdaroğlu ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü, Muğla Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Muğla Valiliği, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Muğla Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Menteşe Belediye Başkanlığı, Sıtkı Koçman Vakfı Başkanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Muğla İli Arı Yetiştiriciler Birliği, Güney Ege Kalkınma Ajansı Muğla Yatırım Destek Ofisi, KOSGEB Muğla Müdürlüğü, Gürsoy Turizm İnş. Yat. ve İşi. Tic. Ltd. Şti., Acarlar Ticaret Sanayi ve Turizm A.Ş., Ermaş Madencilik Tur. San.ve Tic. Ltd. Şti., Nazar Unlu Mamuller A.Ş, Muğla Teknopark Aş. ve Muğla Spor Kulübü temsilcileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Danışma Kurulunun Üniversiteyi kentle ve bölge ile bütünleştirdiği için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak; kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.04.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1582