Haber

Bilgisayar Okur Yazarlığı Eğitimi Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 10.01.2019 09:00

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı, Enformatik Bölüm Başkanlığı ve Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü(UZEM) tarafından düzenlenen “İdari Personel İçin Bilgisayar Okur Yazarlığı” eğitim programı, Atatürk Kültür Merkezi B Salonda yapılan açılış toplantısı ve gerçekleştirilen ilk ders ile başladı.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bakiye Uğur, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak ve Rektör Danışmanı Hüseyin Uyanık’ın katıldığı açılış toplantısında Enformatik Bölüm Başkanı ve UZEM Müdürü Doç. Dr. Müge Adnan “Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile İlgili Temel Kavramlar” konulu açılış dersini gerçekleştirdi. Ardından UZEM Öğr. Gör. Nurhayat Kocatürk Kapucu eğitim içeriği ile ilgili genel bilgiler vererek eğitimin gerçekleştirilme şekli ve sisteme giriş ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversitemiz kampüsünde ve ilçelerinde yer alan tüm birimlerden 214 katılımcının kayıt yaptırdığı eğitim programı, 10 Ocak 2019-15 Şubat 2019 tarihleri arasında harmanlanmış eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.01.2019 09:00
Okunma Sayısı : 4168