Haber

Başarılı İş İnsanı Hamdi Yücel Gürsoy, Öğrencilerimizle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 02.03.2022 00:00
Yücelen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, öğrenciler ile söyleşide bir araya geldi.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde, ülkemize ve bölgemize eğitim, sağlık ve turizm başta olmak üzere pek çok alanda önemli katkılar sağlayan Hamdi Yücel Gürsoy’un konuk olduğu söyleşi düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile Gürsoy ailesinin, Üniversitemiz personelinin, öğrencilerimizin ve ortaöğretim öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen söyleşiye ilgi yoğun oldu.

Söyleşi öncesi Üniversitemiz, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Muğla'ya hizmet eden iş insanlarının yaşam öykülerinin anlatıldığı “Nasıl Başardım?” adlı biyografik belgesel serisinin Hamdi Yücel Gürsoy bölümü izletildi.

Ardından Hamdi Yücel Gürsoy, yaklaşık yarım asırlık yaşam tecrübesini ve hayallerini öğrencilerimize aktardı. Söyleşide Gürsoy, öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de başarılı iş insanı Hamdi Yücel Gürsoy’un Muğla Teknopark başta olmak üzere bölgemize ve ülkemize sunduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.

Program, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in Hamdi Yücel Gürsoy’a teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sona erdi.
 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.03.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1860