Bakan Pakdemirli’den Öğretim Üyemize Plaket

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2019 23:30

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 3. Tarım Orman Şurası’nda, Üniversitemiz Milas Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Çukur’a, Şura’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Ankara’da "Ortak Akıl Buluşması" temasıyla 3. Tarım Orman Şurası toplantısı gerçekleştirildi. ATO Congresium'da 18-21 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılan toplantılarda, Üniversitemiz Milas Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Figen Çukur Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Yaklaşımlar Komisyonu Başkanı, Doç. Dr. Tayfun Çukur ise Tarımsal Öğretim, Çiftçi Eğitimi, Yayım ve Ar-Ge Komisyonu üyesi olarak yer aldı.

Şura’da, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Doç. Dr. Figen Çukur’a şura çalışmalarında verdiği emekten dolayı plaket takdim etti.

3. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi, 21 Kasım 2019’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklandı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.11.2019 23:30