Haber

Bahar Şenliği 4. Gününde Yine "Rengarenk"

Son Güncelleme Tarihi : 03.05.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri final haftaları öncesinde gerçekleştirilen bahar şenliğinde, birbirinden güzel aktiviteler ve eğlenceli konserlerle yılın stresini atmaya devam ediyor.

Üniversitemiz akademisyenleri, personelleri ve öğrencilerinin yanı sıra Muğla halkının da ilgi gösterdiği etkinliklerin 4. gününde çeşitli yarışmalar, sürpriz gösteriler ve DJ performanslarının ardından sahne alan Katre Grubu söylediği birbirinden güzel şarkılarla konsere gelenleri coşturdu.

Konser sırasında sunucu Doğukan Alsay’ın daveti üzerine geleneksel kıyafetleriyle sahneye çıkan Afrikalı öğrencilerimiz şarkılara danslarıyla eşlik ederek konsere renk kattılar.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak için bir araya gelen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi, Katre Grubunun ardından sahne alan Mayday Grubunun sıra dışı performansı ile R&B, Hip Hop ve Pop müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Bahar şenliğine ailesiyle katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de konserlerin ardından sahneye çıkarak öğrenciler ve Mayday Grubu ile özçekim yaptı.

Bahar şenliğinin 4. günü, halk müziklerimiz eşliğinde oynanan oyunlar ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.05.2019 00:00
Okunma Sayısı : 4309