Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüklerinin Koordinatörlüğüne Prof. Dr. Selçuk Aktürk Atandı

Son Güncelleme Tarihi : 04.01.2019 16:00

Üniversitemiz Araştırma Laboratuvarları Merkezi bünyesinde bulunan Fen, Sağlık ve Mühendislik alanları içinde yer alan Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüklerinin Koordinatörlüğüne Prof. Dr. Selçuk Aktürk atandı.

Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Aktürk, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan’dan görevi devralarak, Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüklerinin yeni koordinatörü oldu. Prof. Dr. Aktürk, atanma belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten aldı.

Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.01.2019 16:00