Araştırma Görevlimiz Fatih Pişkin 2017/2018 Öğretim Yılı “ODTÜ Yılın Tezi Ödülü”nü Kazandı

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2018 16:00

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Dr. Fatih Pişkin’in doktora tezi, 2017/2018 Akademik Yılı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ‘Yılın Tezi Ödülü’ne layık görüldü. “Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı” tarafından her yıl düzenlenen Ödül Töreni, bu yıl ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Araştırma Görevlimiz, “Çoğulcu Yaklaşımla Hidrojen Ayırıcı Membranların Geliştirilmesi” başlıklı tezi ile; ODTÜ’nün çeşitli bölümlerinde bir önceki takvim yılı içinde tamamlanan lisansüstü tez çalışmaları arasından uzmanlarca başarılı bulunarak önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.12.2018 16:00