Haber

AB Projesi MSKÜ Koordinatörlüğünde Yürütülecek

Son Güncelleme Tarihi : 07.10.2020 00:00

Dış fon kaynaklı proje kabullerinde önemli başarılara imza atan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, yeni Avrupa Birliği projeleriyle başarılarını katlıyor.

“Embedding Circular Economy Thinking in HEIs Through University and Industry Partnerships” başlıklı, 165 bin 400 Euro bütçeli proje, 2020 Yılı Avrupa Birliği Erasmus + KA2 Strategic Partnerships for Higher Education projesi olarak desteklenmeye değer bulundu.

Proje, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi koordinatörlüğünde ve Pädagogische Hochschule Freiburg (Almanya), Archivio della Memoria (İtalya), Social Enterprise Development Limited (İngiltere), European Learning Centre (İspanya) ve HF & VUC FYN (Danimarka) ortaklığında yürütülecek.

Projede Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceray Aldemir koordinatör; İİBF Öğr. Üyesi Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal,  Doç. Dr. Mehmet Avcı, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Müge Adnan, Milas Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Bora Aldemir, İİBF Arş. Gör. Eyüp Şen ve Arş. Gör. Egemen Kahraman da araştırmacı olarak görev alacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.10.2020 00:00
Okunma Sayısı : 2616