Haber

2. Uluslararası 12. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi

Son Güncelleme Tarihi : 12.10.2018 11:00

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından “2. Uluslararası 12. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi” düzenlendi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kefaluka Otel’de 11 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 13 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek kongrenin bu yıl ki ana teması “Sağlık Yönetiminde Gelecek Yönelimleri” olarak belirlendi. 39 panel ve 40 oturumda gerçekleşecek olan kongreye 10’dan fazla ülkeden yaklaşık 200 tebliğ sunuldu.

Ülkemizin sağlık sistemine ve sağlık yönetimi alanına önemli katkılar sağlayacak kongrenin ilk gününde, sağlık kurumlarında yenilikçi hamlelerin hayata geçirilmesi için yapılması gerekenler, sağlık kurumları yöneticilerinin kurumsal geleceği hazırlamadaki yeterlilikleri, kurumların değişen çevre koşulları ve toplum sağlığına katkıları ve sağlık kurumlarının en az maliyetle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunabilmelerinin yolları tartışıldı.

Kongrenin ilk gününde açılış konuşmalarını yapan Prof. Dr. Ömer Gider, Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu ve Dr. Ahmet Elser’e, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik tarafından plaket takdim edildi.

 

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.10.2018 11:00
Okunma Sayısı : 3308