29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Son Güncelleme Tarihi : 29.10.2020 00:00

Cumhuriyetimizin ilanının 97'nci yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenler ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Vali Orhan Tavlı’nın Valilik Bahçesinde tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendikten sonra Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Öğrenciler Cumhuriyet Bayramı temalı şiirler okudu.

Törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Protokolü, Şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Orhan Tavlı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.10.2020 00:00
Okunma Sayısı : 2004