100. Yıl Coşkusuna "Atatürk'e Saygı Cumhuriyet Yol Koşusu"

Son Güncelleme Tarihi : 30.10.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla "30. Atatürk'e Saygı Cumhuriyet Yol Koşusu" gerçekleştirildi.

MSKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen yarışlara 108 erkek ve 77 kadın ile 29 veteran sporcu katıldı.

Kadınlar ve veteranlar 4 bin metre ile erkekler 7 bin metre koşuları Yeniköy Meydanı'ndan başladı.

Yarışların startını Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, MSKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Celal Ateş ve MSKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk verdi.

MSKÜ Atatürk Stadyumu’nda son bulan yarışta kadınlarda Fatma Taş birinci, Ravza Aktan ikinci, Esra Uzun üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Ali Aydın birinciliği elde ederken Hasan Daşkıran ikinci, Koray Korkut da üçüncü sırada yer aldı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celal Ateş, Genel Sekreter Vekili Çetin Haliloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Koç, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Güp, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Kürşad Erişti, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk tarafından verildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.10.2023 00:00