İlimizde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 12.03.2021 00:00

Muğla’da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Ardından İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve verdiği mücadeleler anlatıldı.

Programda kum sanatı gösterimi ve oratoryo dinletisi de gerçekleştirildi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, il genelinde İstiklal Marşı'nı en iyi okuyup dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından Muğla Valisi Orhan Tavlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve protokol üyeleri, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesi Düzeyn mevkiinde oluşturulan 100. Yıl Hatıra Ormanı’na fidan dikti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.03.2021 00:00