Yürütülen Projelerde Bursiyer Olma Fırsatı

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2020 17:23:47

Konusunda yetkin öğretim üyeleri danışmanlığında, güncel ve tematik alanlarda yükseköğrenimini tamamlamak ister misin?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi proje bursiyeri öğrencilerine düşük ücretle barınma imkanı da sağlamaktadır.

Güncel bursiyer olma fırsatları:

Proje Yürütücüsü: Prof Dr Ülkü Anık (Fen Fakültesi Kimya Bölümü)

Proje Adı: Elektronano Sialik Asit Tanı Platformlarının Geliştirilmesi (COST Projesi)

Proje süresi: 30 ay

Burs miktarı: 3000 TL/ay

Bursiyerlerde aranan özellikler: Güz döneminde MSKÜ Kimya Anabilim Dalında ilgili öğretim üyesi danışmalığında yüksek lisansa başlamak, Orta derecede İngilizce bilmek

Bilgi için iletişim: 0-252-2111503, ulkuanik@mu.edu.tr

Proje Yürütücüsü: Prof Dr Ülkü Anık (Fen Fakültesi Kimya Bölümü)

Proje Adı: Electronano diagnostic Leishmania platforms (TÜBİTAK-Tunus İkili İşbirliği Projesi)

Proje süresi: 36 ay

Burs miktarı: 3000 TL/ay

Bilgi için iletişim: 0-252-2111503, ulkuanik@mu.edu.tr