Duyuru

Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması'nın Birincileri Bu Yıl da MSKÜ’den

Son Güncelleme Tarihi : 27.11.2020 11:44:33

Dalaman Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, katıldıkları 17. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması'nda 67 takım arasından birinci oldu.                                                          

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve bu yıl 17'ncisi düzenlenen Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 

Lojistik zeka, ekip çalışması, proje yönetimi gibi pek çok donanıma hâkim olmayı gerektiren, sektörü yakından tanıma ve analiz etme imkanı sunan 17. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması'nda öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti.

Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması’nda, Türkiye genelinde program adında “lojistik” kelimesi bulunan meslek yüksekokullarının katıldığı "C Kategorisinde", Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerimiz Üniversitemizi başarı ile temsil etti.

Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haşim Kafalı’nın desteklediği, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkan Vekili Öğr. Gör. Kadir Aydoğan’ın koordinatörlüğünde bulunan ve Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri Buse Bilcen, Fethiye Çağla Özay, Tunahan Demirezen’den oluşan ekip, yarışmaya katılan 67 takım arasından birinci olmayı başardı. 

Lojistik Programımız 2016 ile 2017 yıllarında da aynı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olmuşlardı.

 

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 27.11.2020 00:00
Okunma Sayısı : 3551