2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2021 13:45:36
Üniversitemiz 2021/2022 akademik yılını canlı yayınlanan etkinlik ile kutladı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Çok Sesli Korosu'nun Şef Öğr. Gör. Özlem Aslan yönetimindeki konseri ve ardından Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Spor Sağlık Bilimleri Anabilim Dalı Öğr. Gör. Aydın Çelebi'nin zeybek gösterisi ile başlayan kutlamada yılın başarılı araştırmacılarına ödülleri takdim edildi.
Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek konuşmasında, gerçekleştirdikleri kazanımlara ve gerçekleşmesi için çalıştıkları hedeflere yer verdi.
Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın da konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte eğitimin geleceği üzerine sunumlar gerçekleştirildi.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 15.11.2021 00:00