Her Çarşamba “Engelsiz Kampüs Günü”

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2020 00:00

Üniversitemizde, özel gereksinimi olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarını yaşıtlarıyla eşit ve en etkin biçimde sürdürebilmeleri amacıyla kurulan “Engelsiz Kampüs Birimi” çalışmalarına devam ediyor.

Engelsiz Kampüs Birimi, haftanın çarşamba günlerini “Engelsiz Kampüs Günü” olarak ilan etti.

Engellikle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla belirlenen bu özel günde, çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Her çarşamba günü, bir engelli grubuyla ilgili belirlenecek konu hakkında yapılacak etkinlikler tüm katılımcılara açık olacak.

İlki 4 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte işitme engeli ile ilgili farkındalık standı açıldı ve katılımcılar işitme engeli hakkında bilgilendirildi. Aynı zamanda bu etkinlikte, katılımcılar işaret dili ile pratik yapma fırsatı da buldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.03.2020 00:00