"Basketbolda Güncel Gelişmeler" Konuşuldu

Son Güncelleme Tarihi : 09.12.2019 09:30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından, ‘Basketbolda Güncel Gelişmeler’ konulu söyleşi programı gerçekleştirildi.

Programa; 223 kere milli formamızı taşıma başarısı gösteren eski basketbolcu Tamer Oyguç, Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Genel Sekreterliğini görevini sürdüren Murat Özyer, 1. Lig şampiyonlukları yaşayan başarılı antrenör Hasan Özmeriç konuşmacı olarak katıldı.

Antrenörlük Eğitimi Basketbol uzmanlık öğrencileri, Üniversite Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımız sporcuları ve fakültemiz öğrencilerinin katıldığı söyleşi programında konuklar, öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktardılar. Programımızın sonunda ise konuşmacılara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.12.2019 09:30