Üniversitemizde Muğla İŞKUR Stant Açacaktır

Son Güncelleme Tarihi : 30.11.2023 10:43:58
Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Üniversitemiz Kariyer Merkezi işbirliği ile hizmet vermeye devam etmektedir. İş ve Meslek Danışmanları, her hafta Salı ve Perşembe günleri; Su Ürünleri Fakültesinde yer alan Kariyer Merkezi noktasında öğrencilerle bir araya gelmektedir. 'Yetenek Kapısı' üzerinden randevu oluşturarak da dilediğiniz zaman ilgili danışmanlardan kariyer desteği sağlayabilirsiniz.

Ayrıca öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda "İş Arama Becerileri, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konularında destek sağlayacak İş Kulübü eğitimleri düzenlenmektedir. Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü daha fazla öğrenciye ulaşmak, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek, iş arayan kayıtlarını yapmak, CV hazırlama, mülakat teknikleri ve staj portalı ile ilgili bilgilendirmek için 27 Kasım-8 Aralık 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi yanında bulunan Karya Nazar Kafede standı açmaya devam edecektir.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 30.11.2023 08:30