Duyuru

Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Sağlık Bilim ve Teknolojileri Projeleri Toplantısı

Son Güncelleme Tarihi : 18.04.2016 09:05:40

Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi faaliyetleri içinde, sağlık bilim ve teknolojilerinin geliştirilmesi amacıyla, kamu, üniversite ve özel kuruluşlar işbirliğiyle, ilimiz sağlık sektörüne sağlık bilim ve teknolojileri alanında katma değer sağlayacak olan Ar-Ge çalışmalarının projelerle geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda 19 Nisan 2016 tarihinde saat 09.30’da AKM C salonunda Üniversitemizde bir toplantı yapılacaktır. Toplantıya Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı mevzuatları çerçevesinde, Planlama Uzmanı-AB Uzm. Dr. Nejla Can Güler ve TÜBİTAK ARDEP SBAG Baş Uzmanı Selcan Türker verilen destekler konusunda bilgilendirme yapmak üzere katılacaktır.

Tarih:19.04.2016

Saat: 09.30