Duyuru

Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilme İşlemleri Kapsamında Yapılacak Atamalara İlişkin Duyuru

Son Güncelleme Tarihi : 30.03.2018 17:32:00

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLME İŞLEMLERİ KAPSAMINDA YAPILACAK ATAMALARA İLİŞKİN DUYURU

Üniversitemiz “Sürekli İşçi” kadrolarına geçirilerek birimlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda görev yerleri belirlenecek olan hak sahibi işçilerin, 24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01/01/2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23. Ve 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul Ve Esaslar” çerçevesinde yapılan yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olanların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları birlikte değerlendirilmiş olup, ekli listede adı-soyadı yazılı kişiler  (görev yeri değişiklikleri bilahare yapılmak üzere) sürekli işçi kadrosuna atanmaya hak kazanmışlardır.

Atanmaya hak kazanan kişilerin, atama işlemlerinin tamamlanabilmesi için 02/04/2018 Pazartesi günü saat 17:30’a kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Odasına aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Bu ilan tebliğ yerine geçtiğinden, başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 30/03/2018

Gerekli Belgeler:

1. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  2. En son öğrenime ilişkin diploma aslı ve fotokopisi
  3. Askerlik Durumunu Gösterir Belge
  4. 6 adet Fotoğraf
  5. Atama Başvuru Formu (Linkten indirilip doldurularak, başvuru sırasında teslim edilecektir.)

Ek-1 Liste: Atanmaya Hak Kazananlar Listesi

1. Temizlik Personeli