Pandemi Sürecinde Online Eğitimin Verimliliğine İlişkin Öğrenci Anketi

Son Güncelleme Tarihi : 09.02.2021 14:09:25
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yenilikçi çalışmalarına ışık tutması için zaman zaman üniversitelerin bileşen ve paydaşlarının görüşlerine başvuruyor. Bu bağlamda YÖK, bundan sonraki süreçlere de ışık tutacak olan pandemideki online öğretim sürecini değerlendirmek üzere bir anket çalışması gerçekleştiriyor.

Öğretim elemanlarının pandemideki uzaktan öğretim sürecini değerlendirme anketi doğrudan kendilerinin e-posta adreslerine; örgün öğretim öğrencilerine yönelik anket ise sistemdeki e-posta adreslerine gönderildi. Ancak, öğrenci adreslerinin güncel olamayabileceği öngörüsüyle öğrenci anket linki de aşağıda iletildi.

YÖK, özellikle lisansüstü ve lisans öğrencilerinin ankete yüksek katılımını önemsiyor ve bu yönde çabalarını bekliyor.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 09.02.2021 00:00