Dış Fon Kaynaklı Proje Bilgilerinin Girilmesi

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2023 16:10
Değerli Öğretim Üyelerimiz/Elemanlarımız
​​​​​​
Üniversitemizin, Eğitim, Araştırma ve Topluma Hizmet kapsamında üstlendiği görevleri yerine getirirken yürüttüğü faaliyetlerin ve bu görevlere ilişkin uygulamaların takip edilebilmesi için ve Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından oluşturulan mevzuat, usul ve esaslar ile rehberlerde belirtilen Üniversitemizin kurmak ve işletmekle yükümlü olduğu iç ve dış kalite güvence sisteminin en önemli unsurlarından biri olan proje faaliyetlerinin kayıt altına alınması gerekmektedir.

Bu nedenle Üniversitemiz akademik personelinin başvurduğu tüm dış kaynaklı ulusal ve uluslararası organizasyonlarca desteklenen projelerin takibi için yeni bir Dış Fon Kaynaklı Projeler Modülü geliştirilmiştir. Öğretim Üyelerinin/ Elemanlarının; tamamlanmış, devam eden ve yeni başvurulacak olan proje bilgilerinin sadece yürütücü (yürütücünün kurum dışı olması durumunda üniversitemiz personeli) ve öğrenci danışmanı tarafından tüm dış fon kaynaklı ulusal ve uluslararası organizasyonlarca desteklenen projeler ile akademik personel etkinlik ve destek programları; öğrencilerimizin başvuracağı öğrenci araştırma projesi, araştırma bursu, öğrenci yarışmaları ve etkinlik programları için aşağıda bağlantısı verilen Dış Fon Kaynaklı Projeler Modülüne bilgi girişlerinin yapılması ve devamında yeni başvurulacak projeler için BAP birimine bilgi verilmesi gerekmektedir.

Yeni başvuru sırasında; modüle veri girişleri yapıldıktan sonra birimimiz web sayfasında (bap.mu.edu.tr) "Belgeler/Formlar" penceresi altında bulunan Proje Başvuru İzleme Formunun doldurularak başvuru yapılmasını takiben bap@mu.edu.tr adresine; Değerlendirme sonrasında ise, Birimimiz web sayfasında (bap.mu.edu.tr) "Belgeler/Formlar" penceresi altında bulunan Proje Değerlendirme Sonucu İzleme Formunun doldurularak değerlendirme sonuçlarının açıklanmasını takiben bap@mu.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir. Üniversitemizin dış fon kaynaklı proje istatistiklerinin takip edilebilmesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından istenen verilerin doğru bir şekilde iletilmesi için bilgi girişlerinin sağlıklı olması gerekmektedir. Uygulamada aksaklıklar yaşanmaması için akademik personelimizin gerekli hassasiyeti göstermesi önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Dış Fon Kaynaklı Projeler Modülü: https://ybs.mu.edu.tr/BilimselProjeler/Pages/Login.aspx
Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 24.11.2023 14:15