“Oyuncak Dostlarım” Minik İzleyicileri İle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 24.04.2019 15:00

Üniversitemiz Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Oyuncak Dostlarım” müzikal çocuk oyunu sahnelendi.

Sahne Sanatları Bölümü öğretim elemanları ile öğrencileri tarafından hazırlanan müzikal oyun, Üniversitemiz AKM A Salonu’nda minik izleyicileri ile buluştu. Müzikal oyununa aynı zamanda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile Üniversitemiz personeli ve öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz Sahne Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Karaman’ın yazdığı ve Ali Aziz Çölok’un yönettiği “Oyuncak Dostlarım” müzikal çocuk oyunun müzikleri Doç Dr. Togay Şenalp’e, koreografisi ise Seda Aksoy’a ait.

Bilgisayar oyunlarının çocukların dünyasına giderek daha fazla hâkim olması ve çocukların arkadaşlarını ihmal etmesi üzerine kurulu olan müzikal oyunu, teknolojinin ve geleneksel oyunların birlikte var olması gerektiği fikrinden esinlenilerek hazırlandı.

Çocukları eğlendirirken eğiten “Oyuncak Dostlarım” sanatseverlerden de tam not aldı.

Oyun sonrası Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.04.2019 15:00