Haber

YÖK'te Üniversitemizin de Katılımıyla Devlet Üniversitelerindeki İdari Personelin Durumları Görüşüldü

Son Güncelleme Tarihi : 30.05.2019 09:30

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında devlet üniversitelerinin akademik personel dışındaki personelin durumlarının görüşülmesi amacıyla Üniversitemizin de katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, YÖK Üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu ve YÖK Personel Daire Başkanı Recep Sarıipek'in yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Strateji ve Bütçe Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı temsilcileri ve 129 devlet üniversitesinin personel dairesi başkanları katıldı.

Tüm Devlet Üniversitelerini Temsilen toplantıya katılan Personel Daire Başkanımız Şadiye Toker, akademik personel dışındaki personelin istihdamı, çalışma şartları ve uygulamada yaşanan sorunları aktardığı bir sunum yaptı.

Toplantıya katılan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Strateji ve Bütçe Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü ve Devlet Personel Başkanlığı temsilcileri tarafından üniversitelerdeki idari personelin sorunlarına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Toplantının sonunda YÖK Üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu'nun moderatörlüğünde, toplantıya katılan üniversitelerin personel dairesi başkanlarından gelen soruların cevaplandırıldığı “soru-cevap-görüş" bölümü gerçekleştirildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.05.2019 09:30
Okunma Sayısı : 4279