Haber

Üniversitemizde Turizm Haftası Etkinlikleri

Son Güncelleme Tarihi : 16.04.2019 00:00

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Turizm Fakültesinde “Turizmin Dünü Bugünü Yarını” konuşuldu.

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Üniversitemizde, “Turizmde Yeni Trendler - Turizmin Dünü Bugünü Yarını” konulu panel düzenlendi.

Panele, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Sea Garden Oteli Operasyon Müdürü İlker Adaş, Marmaris Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Ali Kırlı, Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek geleneksel turizm anlayışının değiştiğine dikkat çekerek, yeni turizm biçimlerinin doğduğunu, turizm hizmetlerinin de bu yoğun dönüşüme ayak uydurması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Çiçek, “Dünyadaki bu değişim ve gelişmeyi yakından takip etmek adına Üniversite olarak üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Nitekim bu semineri de yine ülkemiz turizmi açısından oldukça kıymetli görüyorum” diyerek, panelde emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in ardından, Ali Kırlı seyahat, İlker Adaş konaklama ve Onur Arslan yiyecek-içecek sektörleri hakkındaki tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

 

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.04.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3122