Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni

Son Güncelleme Tarihi : 07.08.2019 16:00

Üniversitemizde, Kurban Bayramı dolayısıyla “Geleneksel Bayramlaşma Töreni” düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz personeli ile Kurban Bayramı kutlama merasimi dolayısıyla bir araya geldi.

Tören, Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında yapıldı.

Kutlama törenine Üniversitemiz Rektör yardımcıları ve danışmanları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personeli katıldı.

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçmesini dileyerek, bayram tatili sebebiyle uzun yola çıkacak personeli dikkatli olmaları konusunda uyardı. Rektör Çiçek aynı zamanda kurban kesimleri sırasında olası yaralanmalara karşı kurbanların işin ehli kimseler tarafından kesilmesi uyarısında da bulundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.08.2019 16:00