Haber

Üniversitemiz, ‘Üniversite Tercih Günleri Fuarı’nda Tanıtıldı

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2019 11:00

Üniversitemiz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri Muğla” organizasyonunda açılan standımız ile tanıtıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona, Türkiye’nin çeşitli illerinden 30 üniversitenin temsilcisi katıldı.

Düzenlenen fuarda, tercih yapacak öğrencilere Üniversitemiz hakkında geniş kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversitelerin katılımları ile gerçekleşen fuara Muğla’nın ev sahipliği yapması nedeni ile öğrencilere tercih yapmak istedikleri bölümleri yerinde görüp bilgi alma olanağı buldular.

Fuarda ağırlıklı olarak Muğla ili/ilçeleri başta olmak üzere çevre illerden de katılımın olduğu tanıtım etkinliğinde, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Meslek Lisesi öğrencilerinin tercih eğilimleri gözetilerek bölüm/program bazında detaylı bilgiler verildi. Akreditasyon sürecini tamamlayan fakülteler ve Akreditasyonun uluslararası diploma saygınlığı açısından önemi öğrencilere aktarıldı.

Tercih yapacak olan tüm öğrencilere, Muğla ili, ilçeleri, her ilçenin Sosyo-Kültürel özellikleri gözetilerek açılan bölüm/programların mevcudiyeti, burs olanaklarımız, AR-GE Üniversitesi olma hedefimiz, proje başarılarımız ve bu konuda oluşturulan zeminin altı çizildi.

Tanıtım etkinliğimiz, üniversitemizin çok aktif olan öğrenci toplulukları, Mavi Çatı, sportif ve kültürel etkinliklerimiz, sanata verilen değer, öğrenci ve hızlı çözüm odaklı yönetim anlayışı vurgulanarak tamamlandı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.04.2019 11:00
Okunma Sayısı : 3111