Üniversiteliler İçin Ücretsiz "Sevgi Butiği" Açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 04.11.2019 14:30

Üniversitemizde okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için, ücretsiz alış veriş yapabilecekleri “Sevgi Butiği” törenle açıldı.

Üniversitemiz ile Türk Kızılayı Muğla Şubesi iş birliği ve Muğla Genç Kızılay’ın desteğiyle faaliyete geçen Sevgi Butiği’nin açılışına Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Bakiye Uğur, Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Veteriner Hekim Yusuf Kayacık ve Üniversitemiz personeli katıldı

Butiğin açılışında konuşan Rektör Yardımcı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin maddi koşullarını düzeltmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Öğrencilerimize en iyi hizmeti vermek önceliğimiz. Topluma, devletine, milletine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, butiğe kıyafet desteği sağlayan hayırseverler iş insanına plaket takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.11.2019 14:30