Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda Birinci Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 30.10.2019 11:00

Bodrum'da düzenlenen 11. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Yüzme Takımı, 4x500 bayrak yarışında birinci oldu.

Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışması olarak bilinen 11. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası sona erdi.

Bodrum'da 25-29 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Yüzme Takımı, 4x500 bayrak yarışında birincilik elde ederek bu organizasyondaki ikinci şampiyonluğunu kazandı.

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Yüzme Takımı çalıştırıcısı Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Lale Yıldız Çakır ve kulüp sporcuları, Üniversitemize ve kulüp yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.10.2019 11:00